Vaaaaalborg!

Valborg är ju det idag. Håller på att packa och sånt , ska sova hos G ikväll. Blir mysigt, imrogn bitti kommer det vara cup. Roooligt.. not. Iaf inte när det är tidigt! Jag har ingen aning om var vi ska vara , antagligen skytteholm. Vart ska ni vara ikväll ?
Hoppas det inte blir kallt ikväll asså, då dööör jag. men nu ska jag fortsätta.
Ni får ha en bra valborg! :)
P.s Grattis kungen!


Over and Out

Favorit i repris!

Såååååå fula , men systrar är systrar..


Over and Out

High Heels is making me falling down on my knees

Grymt bra dag kan jag ju bara säga!
Dagen startade med, IA,  Engelska, efter det matte , lunch , komp, no & klassråd.
Dagen har gått ganska snabbt. efter skolan drog jag till sunpan och träffade pappa, han satt på nått uteställe och va med david :) Hade inte träffat han sen förra veckan för han drog till finland. Aja , helt plöstligt drog pappa fram en Mobilförpackning, och fatta om jag blev glad?! Har inte haft en mobil på typ 4 månader för att jag pajade den.. Men iaf , jag fick nytt minneskort , pengar till mobilen & pengar till imorgon. Valborg imorgon ju! Grymt kul hoppas jag det blir.
Har pluggat lite. Lyssnar just nu på High Heels - Mando Diao. DÖÖÖR för den låten just nu.
Men om en haltimme börjar Grey's Anatomy så det ska jag ju sjklart kolla på.
Juste , jag har färgat håret blondare oxå :) blev väll sådär.. aja nu ska jag plugga!

Paaarty

Over and Out

Normal? Never.

Hej bloggen, dom senaste dagarna har jag ju sovit hos emelie. Inatt blir den sista natten där! :) Nu sitter jag och lyssnar på musik & väntar på att emelie ska ringa mig och säga att jag kan komma över för just nu är jag hemma. Nu ringde emelie och nu ska jag ner och möta henne i centrum.
Over and Out.

The Climb.

Hej kära blogg. Urusel är jag på att blogga, just därför har jag raderat alla mina inlägg & börjar om på nytt. Om en halvtimme åker jag till tennis för jag och gabbi ska ha match. Dubbel. Efter det åker jag direkt hem till emelie & sover där till onsdag :) väldigt mysigt. Inatt sov jag hos B med emelie! Jätte kul. Jag har jätte brottom nu, men lägger in en gammal bild.


RSS 2.0