How could you?

How could you let somebody lay where I layed?
How could you give her everything that we made?
How could you call her all the names that you used to call me?
How could You, How Could You just forget about me?
How Could You teach her all the things I taught You?
How Could You put me in the back and give her the front seat?
How Could You How, Could You just forget about me?

fever

Isn't it ironic?
we ignore the ones who adore us,
adore the ones who ignore us,
love the ones that hurt us and
hurt the ones
who love
us.

jag skiter i hur jag såg ut då eller hur jag var. det enda jag vet är att jag saknar hur vi var. vi hade det väldigt kul under den tiden, oavsett hur man såg ut.

jag vet att jag såg riktigt hemsk ut, men nu skiter jag i hur jag ser ut.

jag lägger inte upp dom här bilderna för att jag är stolt över dom, inte alls. utan för att jag vill visa mina gamla vänner att jag verkligen saknar dom och att det var en grymt rolig tid vi alla hade tillsammans. och att nu när jag ser er så har ni förändrats och det känns konstigt men endå skönt att vi ha kommit över det där. det här är inte ens ½ av alla bilder på oss. men jag skäms för mycket för att lägga ut alla andra.  men vill oxå bara påpeka att nästa gång en person kallar mig fjortis. kolla på dessa bilder och se hur jag har förändrats. jag kanske inte har förändrats som person men jag är jag & hur jag ser ut är något jag själv bestämmer och inte du, så kom inte till mig och påpeka hur jag ser ut och beter mig innan du har kollat på dig själv lite innan.


Kärlek är ett brev skickat tusen gånger.

En kass header som jag gjorde nyss på 3 min ungefär. just nu sitter ja och lyssnar på lite håkan och bara tar det lugnt och tänker på allt. pappa ringde nyss, han är hemma igen efter att ha vart i thailand hur länge som helst.
just nu är jag bara allmänt trött på alla par som håller hand & är så underbart kära. är så arg på att det inte är jag. men nu ska jag lägga min i sängen och äta mitt godis & tycka allmänt synd om mig. ha en bra fredag.

håkan hellström , du är en hjälte genom allt.
Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut

THE SILENCE ISN'T SO BAD, UNTIL I LOOK AT MY HANDS AND FEEL SAD, CAUSE THE SPACES BETWEEN MY FINGERS ARE RIGHT WHERE YOURS FIT PERFECTLY.


hela världen är så underbar på bussen in till stan.

tryckandes,svidandes & hård smärta i hela kroppen. kan knappt lyfta mig ur sängen utan att jag ska känna att jag kommer gå sönder. hela dagen har jag legat och kollat på How I Met Your Mother. En serie som räddar mitt liv ibland. Har tittat klart på hela andra säsongen idag. Jag har bara legat och degat och tyckt synd om mig själv. Väldigt patetiskt jag vet, men inte ofta det händer. Nej nu ska jag börja på den 3dje säsongen och gör mig en kopp te. God Natt.

P.S
alice är för fin med sina texter på sin blogg. alldeles för fin.
enkelv.blogg.se

P.S 2
jag hatar jackie väldigt mycket nu för att ha tagit ut den fina cimon ur paradise hotel ikväll.

Oh, jag vill hem, hem till finland igen.

Ja nu spelar jag, jonna & mickan supermario och har det allmänt chill bara.
Igår var en väldigt trevlig kväll med fina flickor, kvällen började med lite prat och sedan middag och efter det var det musik och vattenpipa som gällde. Kvällen var väldigt lyckad. Mycket sjungade och en massa bilder. Ni får se bilderna när jag orkar lägga upp dom. Nej , nu ska jag sjunge med till drömmen om finland - markoolio! hehe, vi driver väldigt mycket. Nej, nu får ni ha en bra lördagskväll!

It's Friday , I'm In Love.

idag. är. det. freeeeeeeeeeeedag!
är väldigt glad, denna dag har gått väldigt snabbt. slöjden var det oxå ovanligt kul på men stackars linus börja blöda! hehe.. alldeles strax ska jag till emelie, hon har tjejmiddag. jag,cornelia,matilda & gabbi. kommer bli väldigt trevligt! musik + vattenpipa + mat + trevligt folk = väldigt trevligt. nej nu är det bråttom, emelie klagar alltid på att jag är så sen. hörs senare!

Brick By Boring Brick.

Jo du är den som ligger nära mig.
Viskar "Hej, jag har saknat dig alldeles förfärligt."
Jag blev kär, kär i dig plötsligt.
Nu finns det ingen annanstans jag kunde vara på än i dina armar.

Våra läppar,
Kan känna,
Och våra kinder,
Kan rodna.
För att våra läppar,
Kan känna,
nu.

Jag kan vara var som helst i världen, men bara om det är med dig.

Russian Roulette

Kom nyss ut ur badet, väääldigt behövande.
Slutade halv 5 idag, påvägen hem träffar man på alice,anna & sebbe. Allt slutar med att jag,alice,anna & sebbe slänger ner varandra i snökullar och vi slår i varandras huvuden och jag vet inte vad. hela mitt ögonbryn är svullet -.- haha! Juste , sov hos gabbi igår kväll. Väldigt trevligt! Imorgon har jag träning, jag och emelie ska kanske oxå till john bauer gymnasiet. Tänkte titta in där snabbt, ligger i liljeholmen så vi får se hur det blir.




Jag i detta ögonblick.

( juste , förlåt för alla webcam bilder. ni kommer snart få vanliga bilder. Systemkameran är fixad men ligger hos pappa, och han är tyvär i thailand just nu & didgitalkamerans batterier behöver bara laddas! )

Legen..wait for it!..dary!

Nu bär det av till skolan, ska göra fysik prov -.- önska mig lycka till!



Dagens outfit!
Rolling Stones tröja - haha , hm tror jag?
svarta jeans - crockers
klocka - hello kitty
ring - gucci
armband - från bästavän.

Godmorning sunshines!

Goood morgon! Eller det är en seg morgon som alltid. Vaknade runt 6 och har hunnit äta & platta håret. Nu sitter jag här med en kopp o'boy, lyssnar på bra musik och ska alldeles strax börja sminka mig. Efter skolan idag har jag tennis. Det var ett väldigt bra tag sen men jag saknar det. Bloggar säkert innan jag går. puuuuuuuuuuuuss!

En låtdrog just nu. Familjen - Det Snurrar I Min Skalle


Meet me halfway.

Ja, tror det här blir sista inlägget innan jag tvättar av mig sminket, går igen fysiken några gånger till, gör en kopp varm choklad och myser ner mig i sängen och kollar på Paradise Hotel, jag säger en sak; Löööve! har fastnat för det så hårt. Och favoriten är ju Cimon, till 100 %. Han är så jävla cool! Juste kom på att att jag hade träffat han i stan häromdagen, och tönt som jag är ska jag ta kort. Men nu har min tjejkompis den på hennes mobil så jag får väll ta en internetbild. Vilket som är han fortfarande så jävla bra! Nej men nu ska jag hoppa i säng.
Ciao!


cimon med c, lite snyggare helt enkelt!


I got a notion to say and it doesn't feel right.

Sprickor
”Vinterkvällar är bara sommar kvällar med mer luft”
säger du och skakar liv
i verkligheten
Jag säger att jag inte tror dig
för vinterandetag gör så mycket ondare
Du förstår inte.

Dröm
Du är reflektion
Förträngda andetag
Och cigarettrök
”inget” säger jag
Men ditt namn
står klottrat
på min hud
Och jag ljuger

Din blick tränger
Igenom mig
Och Jag
Jag glömmer att
Andas


Bibblan

Nu står man här i biblioteket medans emelie letar böcker & john sitter och rappar och hela 9:3 beatboxar. Väldigt roligt. Börjar 12.40 med klassråd sedan har vi so och sen slutar vi, så är väll hemma runt 3 så bloggar när jag kommer hem. Nu ska jag leta efter en bra bok som jag kan läsa, men det kommer jag ju inte hitta eftersom det är biblioteket suger.

Ciaao bitches!


schoolination!

Nu bär det av till skolan, om typ en kvart. Har suttit och lekt lite med min webcam, superkul! Sov 2 ½ timme inatt. inte kul! Idag är det bara plugga som gäller efter skolan. Inte så jätte kul men det är nått som måste göras. Nej nu ska jag välja vilken tjocktröja jag ska ha på mig och sen möta emelie. Höres sen bitches!




Gud vad kul man kan ha med wecamen runt kvart i 9 på morgonen.
Nu kör jag en dagens här även ifall man inte ser så mycket.
Har en tunika från ellos.
Det står Rock And Don't Stop.
Mörkbruna tights - hm typ.
Ring - Gucci
Klocka - hello kitty! haha
och olika armband jag inte har en susning om vart jag fick dom.
Och en lite rockig sminkning. Man ser det inte på bilderna men har ett lite ljus rött läppstift.

Ciao!


bildbomb.. igen!

nu kommer ni få en till bildbomb, lite av hur jag såg ut under 2009. webcam bildbomb!

första månaden på hela 2009 såg jag ut ungefär såhär hela tiden.




bara några dagar efter att jag var brunett så vips! är jag blond igen! 




nu började sommaren & allt var så otroligt skönt.






jag klippte mig oxå.

i september.

oktober.

november var en tuff tid.





december kom.



och nu, början på 2010.


tillfälligt

har skaffat en tillfällig header, tröttnade så mkt på den andra.
ciao så länge!

en väldigt gammal bildbomb, något som kommer få er att skratta!

Nu kommer ni får en bildbomb med bilder från mig & mina systrar & gamla vänner. minst 4 år gamla bilder. det går inte att sluta skratta!



























HAHAH! fyfan vad man har sett ut asså.
varsegoda att skratta!

jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

där var vi, vi sprang runt och kastade snö på varandra och skrattade som aldrig förr. gav varandra dom väldigt fina kyssarna. jag frös och du gav mig din jacka & dina vantar. så oändligt dumt för du visste att du skulle bli sjuk. medans alla ropar på att vi ska skynda oss står vi där under en klar himmel medans det snöar och bara står så tätt intill så att jag kan höra dina andetag. jag visste att jag skulle falla för dig, jag var ett ord ifrån att falla för dig den kvällen. jag frågade dig vad du ville ha i julklapp och det du svarade va dig. jag vill ha dig i julklapp. jag föll. jag föll för hårt och jag det kommer ta ett bra tag innan jag kan resa mig upp igen. jag föll alldeles för hårt för dig. jag visste det. fan.

älskar, älskar inte.

jag älskar dig även fast jag inte vill det. att man är uppe till 10 i fyra på natten för att man inte kan somna pga av att man tänker för mycket på dig, då mår man inte bra. helvetes fan, jag är fullkomligt hopplöst kär i dig. men du är inte det i mig. fan.

Du vet att jag gråter.

Min klump i magen kommer inte försvinna försen du gör det.

Fan, idag är det söndag & på tisdag börjar skolan. Lovet har vart ganska bra, 2010 började förjävligt kan man ju säga. Men man får släppa allt och bara börja om på noll. Aja , nu ska jag lägga mig i min säng med mina 4 täcken och 8 kuddar och bara försvinna.

Förlåt

Förlåt för allt. Det var inte meningen.
Jag älskar dig.

Everything hurts!

My face hurts, my arms and legs hurts. My head hurts, my heart hurts. Everything hurts.
Allt spelas om och om och om igen i mitt huvud och det försvinner inte. Jag försöker hålla mig vaken för somnar jag spelas allt om och om igen och sen vaknar jag i panik. Fuck allt.

1 januari

Jag gillar att första dagen på hela jävla året som man vill ska bli ett bra år så blir man misshandlad och rånad.

Lite bilder av nyår.

Ja, gårdagen blev inte riktigt som planerat. Hade hur många olika ställen som helst att va på.
Början av kvällen var verkligen ette stort fiasko som jag och emelie blev riktigt deprimerande av. Mn kvällen vände efter att bussen kom när vi ville! haha. Allt slutade med att vi hamnade hos aria och vi hade det trevligt vilket var en chock. Vid 3 dyker cornelia,ida & mathilda upp och det blev ännu bättre! Jag träffade på en massa männsikor jag inte har träffat på jag vet inte hur länge. T.ex Jeremy! Ni ska få lite bilder av gårdagen. Har bara bilder från när vi gick ut men det får duga. Ha en bra fortsättning på 2010!



















Over and Out!

NEW YEARS EVE..

var för några timmar sen men det skiter jag i. Kom hem typ nyss, tar hand om min allrabästa vän som inte mår så bra men det får vi fixa! Ja , kan ju bara säga att jag fick inte min nyårskyss från min drömkille utan av min bästavän. Nus ka jag ta hand om henne så vi hörs imrogn antagligen. NU ÄR DET 2010!!!!!! GOTT NYTT ÅÅÅÅÅÅR! <3

RSS 2.0