Jag har sett solen gå upp, jag går och lägger mig.

Åh, vad hjärtat slår. Det slår skiten ur mig. Jag vill att du ska se, för jag vill inte förlora dig.


är det lagligt att älska någon så mycket som jag älskar dig?


.

jag hatar den här jävla känslan. att behöva vara rädd så fort jag sätter foten utomhus. jag önskar att jag kunde få han att känna exakt som jag känner. eller ingen människa ska behöva känna så. jag har att behöva ljuga för alla. när alla frågar hur jag mår. jag kan inte säga något annat än bra. men det är en stor jävla lögn. jag orkar inte med det här längre. jag. orkar. inte. mer.

Bara du och ingen annan.

Du tycker att jag är vacker utan smink. Du tycker att jag är rolig när jag berättar skämtet helt fel. Jag vet att du förstår mig så jag låter mina skyddväggar försvinna. Innan du träffade mig var jag ett vrak och allt var ganska tungt. Men du förde mig till liv och nu varje år i februari har jag nån att fira alla hjärtans dag med. Låt oss gå hela vägen ikväll. Ingen ånger , bara kärlek. Du och jag kommer vara unga för evigt. Din kärlek för mig att känna mig hög. Sättet du får mig att känna gör att jag inte kan sova. Låt oss rymma och aldrig nånsin se tillbaka. Mitt hjärta stannar varje gång du tittar på mig och varje gång du bara snuddar mig så tror jag på allt. Det här är verkliget så ta en chans med mig min älskade och se aldrig tillbaka. Jag har äntligen funnit dig, min saknade pusselbit. Jag är hel nu. Jag får hjärtrusning varje gång jag hör dig. Det som får mig på fötter är att veta att du är min. Bara min.
Låt oss gå hela vägen ikväll. Ingen ånger , bara kärlek. Du och jag kommer vara unga för evigt.

I missed you daddy.

jag dör lite runt 1.45 & 5.35
kan inte sluta gråta.


Forgive me

I've come to terms that I'm burning both sides of the rope
And I'm hoping that self-control would kick in before I'm choking off
The sin that be destroying every fiber I got
I need the Lord in every way I'll never make it I'm not
Going back to the way I was before Christ in my life
I couldn't do it I would lose it there's no point to the fight
And I'm writing this text, for the people who don't belong
I pray away the pain you feel from all the things that went wrong
Inside a life that's filled with anger and disappointment
Cause daddy treated you weaker than all of the other kids
It's annoying and I feel for all of you who wanna give up
You feel stuck I feel the same way Lord help us stay up
You couldn't pay me to abandon the idea of true hope
That I could make it through this life into a place where there's no crying
I'm dying to find You with open arms when I go
Knowing You love me and You waiting to give rest to my soul

in loving memories.

Hur mitt liv som Jamie Reinikainen såg ut då. Jag var den lyckligaste tjejen på jorden, hade underbara vänner. morföräldrar. Visste inte om saker som cigaretter,vodka,våldtäkt eller misshandel. Jag hade inga bekymer förutom när barbiedockan gick sönder.
Jag visste inte hur ett brustet hjärta skulle kännas. Jag visste inte hur det va att förlora en vän. Jag visste heller inte hur det var att vara kär ut i fingertopparna. Olyckligt kär. Jag hade ingen aning om hur det var att bli sårad. Och den enda killen i mitt liv var min pappa. En puss på kinden från en pojke man gillade kunde göra en glad i veckor. Nu är en puss på kinden betydelselöst. Hur allt ser ut idag är bara deprimerande. Jag är inte den lyckligaste tjejen på jorden, den enda jag kan lita på till 100 % är mig själv, och jag har inga morföräldrar kvar. Jag vet nu allt om cigaretter,vodka,våldtäkter och misshandel. Det ska man inte veta om när man är 15 år. Det är inte rätt. När jag var liten så ville jag alltid vara vuxen. Men det är tvärtom nu, jag vill inte veta vad ett brustet hjärta är, jag vill inte förlora en vän, jag vill inte blir sårad. Jag vill tillbaka till när man inte visste något, man visste bara vilken ens familj var och man visste vilka man kunde lita på. Idag får man kniven i ryggen om man gör minsta fel steg. Jag hatar det här, den här världen. Det ska inte vara såhär. Och ifall det ska vara såhär då vill jag inte leva i den här världen. Jag längtar tills det händer något bra. När det inte finns sån här skit, då kommer jag orka. Men inte här och inte nu.

i can't take this any longer.

Lights will guide you home , and ignite your bones
and i know that you will try to fix me but you can't.
I will never be the same, and for now i just wanna disappear.

RSS 2.0