Utgång ikväll igen

Idag blir det solna & stan!

 

Over and Out


Nu blir det utgång & party.

Vidare mot stan. Nås på mob ; 0738903225

Over and Out


I can almost see the sky when i need to close my eyes, you're the only thing that i'm holding on to.

Hej bloggen det var ett tag sen! I fredags blev det höstlov , galet skönt! På fredagen sov jag hos emelie & det var jätte trevligt. På lördagen var jag barnvakt m.m sov över i hanige. I söndags sov jag hos gabbi, vi va i stan mest hela kvällen. Drog till IO m.m och hyrde skräckfilm. Motorsågsmassakern vilket jag tyckte sög , skit dålig iaf. Igår tränade jag & gabbi tennis. Efter det drog jag hem , somnade och glömde totalt bort att jag skulle träffa gabbi. Så jag vaknade vid 7-8 och tänkte inte alls på att jag skulle träffa gabbi och drog till stan och mötte en jävla massa människor(sorry babe). Vi åkte typ överallt , vi åkte till alvik , upplands väsby. Efter det drog jag & sakura till ekerö och sov över där. Jag kom hem för en timme sen typ och jag har badat och fixat. Nu ska jag börja fixa mig sen ska jag ringa sako och fråga vad vi ska göra.


Over and Out

Funhouse

ChaCha! haha , nej skoja bara. Igår efter skolan & tennis träning så drog jag,emelie & gabbi och gymmade med instruktör. Han visade oss en massa maskiner och tekniker på det vi vill träna på. Ska åka till skolan om en kvart , emelie ring! Har SO som första lektion. kul. inte. Ingen aning om vad jag ska göra efter skolan men hittar väll på nått kul. Måste fixa lite till sen drar jag! Ciao

Dagens låt Pink - Funhouse

En pigg & glad jamie just nu.

Over and Out


run baby run, if they get you they will tare us apart.

Idag är det måndag. En ganska skön dag faktiskt,men är väldigt trött. Kollar på mtv , nått konstigt. Fixade mina naglar nyss. Blev helt okej. I lördags var det fest hos lennon vilket var helt okej, sov hos gabbi oxå. På söndagen drotg vi till stockholm open och mamma fyllde år. Imorgon blir det skola,träning& plugg. Väldigt tråkig dag. Nej nu ska jag koka te och sen krypa ner mig i sängen och läsa New Moon.


Over and Out

Butterfly , fly away.

Comparisons are easily done
Once you've had a taste of perfection
Like an apple hanging from a tree
I picked the ripest one and I still got the seed , You're like an Indian summer
In the middle of winter
Like a hard candy
With a surprise center
How do I get better
Once I've had the best
You said there's
Tons of fish in the water
So the waters I will test

He kissed my lips
I taste your mouth

Over and Out


I kissed his lips and I tasted you're mouth.

Igår var en trvlig kväll , efter skolan drog jag & emelie och gymmade i 2 timmar! väldigt skönt var det , efter det drog vi till valle som hade det chill. Satt en massa människor och rökte vattenpipa. Efter det drog jag till näckrosen och drog till Chrille där det var trevliga människor och dansade,spelade gitarr & sjöng! Det slutade med att vi sov över. Ikväll ska vi typ på nån båtfest allan har men är inte säkert att han har det. Aja , får se hur det blir. Men emelie om du läser det här , ring mig!

Hittade en gammal bild på mig,anna,linnea & camilla.

Over and Out

Jag älskar dig , alldeles för mycket.

I'm falling to pieces , without you.

 

Over and Out


Mindless Self Indulgence

Nu åker jag till Italien, men tänkte lägga in en eller två låtar innan jag drar.
Juste , vill bara säga att emelie är världens sötaste som börjar gråta när vi säger hejdå. Jag fällde oxå några tårar jag ju säga. Emelie , gör ett fint skolfoto nu!

MSI - Never wanted yo dance.

 

Katy perry - Thinking of you

Emelie , våran låt!

Jag älskar dig & kommer sakna dig enormt!

Over and Out


Italia , Roma

Imorgon åker jag till Italien , kommer bli väldigt skönt faktiskt. Kommer sakna dem flesta, men det är bara en vecka. Förra året var jag oxå i italien. Vi ska åka till samma ställe vi var på förut , ett jätte fint & avskilt hotell. Vi brukar alltid bo på stora hotell som Hilton. Men det här hotellet har nog vart det bästa , man har små egna hus som man bor. Precis vid dom ligger det tennisbanor och fina fontäner och fina palmträd. Och lite längre bort ligger den avskilda poolen med glasstånd och mini cafe. Och går man ungefär 100 meter utanför hotellet kommer man till en fin sandstrand som är flera kilometer lång. Det är så annorlunda där , verkligen en av dom bästa resorna jag har gjort.



Bara nåra bilder från förra året

Over and Out

I'm falling to pieces.

Hur vi ska klara oss igenom det här har jag ingen aning om. Men jag tror att vi kan klara det, bara vi snackar om det. Men hur ska det gå när det verkar som om våran vänskap inte betydde nått för dig? Vad jag vet just nu är att jag är arg,besviken & ledsen. Rösten är trasig , tårarna rinner ner för kinden, dom går inte att stoppa. Tröjan är täckt av mascara och tårar. En stor del av mitt liv har fösvunnit , men som jag vill hitta igen. Men jag tror inte att jag kommer hitta samma person. Det jag vill komma fram till nu är att du var en av dom största personerna i mitt liv , men efter det här kommer inget bli detsamma.

Over and Out

B'

I'm still alive but I'm barely breathing,
Just prayed to a god that I don't believe in,
'Coz I got time while she got freedom,
'Coz when a heart breaks no it don't break even.
They say bad things happen for a reason
Her best days will be some of my worst,
But no wise words gonna stop the bleeding
'Coz she's moved on while I'm still grieving
Coz you left me with no love, with no love to my name.
What am I supposed to do when the best part of me was always you
What am I supposed to say when I'm all choked up and you're ok
I'm falling to pieces.

Sunshine forever.

Idag blir du 15 år , och jag har bara känt dig i 2 men det känns som hela livet! Vi har så galna minnen så det finns inte! Du är den personen jag litar på mest , alla som har kommit och gått i mitt liv har du alltid stannat. Vi har sett varandra i dom värsta & bästa tiderna. Emelie , du är en så otroligt grym tjej så det finns inte! Din personlighet är fan det bästa & våran humor. Asså det går inte ens att snacka om. Det finns ingen som hon som kan få mig att skratta så mycket som när jag är med henne , vi kan skratta åt vad som helst. Men det jag vill komma fram till är att det är din dag idag & du fyller år. Jag kanske skriver det här lite sent , men bättre sent än aldrig.
Du är världens bästa och får mig alltid på glatt humör. Tack för att du är du.
Jag älskar dig allra finaste vän!











Det här är bara en tusendel på alla minnen vi har.

Over and Out
Sunshine

RSS 2.0