Grattis på morsdag



Grattis på morsdag.
Älskar dig


Over and Out

Konsert

Nu är vi hemma från pampas! Jätte mysigt och har badat! :)
Tog en massa bilder oxå. Nu ska vi fixa sen dra på konsert! Så ciao bitches!



Oh hold me like you mean it , like you missed me!

Hej bloggen  , idag hade vi ingen hemkunskap eller idrott! super skönt , men nu bestämde jag och emelie att dra till pampas och bada! skit kul. Men ska träffa henne om 5 min. Måste fixa mig lite , men jag kanske tar en dagens out fit som ni får senare! Ciao



Haha , en uuuugly bild på mig och jennifer i Italia!

Over and Out

Love , Sex & Magic

Hellu!
Igår var det vårmarknad i sunpan. Inte så jätte kul men iaf, jag träffade niklas och bianca! Skit kul , efter det sprang jag och bianca runt i regnet och gab ut flygblad och sa ; RÖSTA PÅ MODERATERNA I EU VALET! GÅ MED I MUF m.m. Haha
Igår fick jag oxå ett par gladiarskor och en jätte fin jacka. Idag börjar jag 9.40 men hemkunskap vilket är helt okej. Men jag måste sminka mig nu. Men efter skolan kommer jag hem och bloggar.


Delicious

Hej bloggen  , nu sitter jag och äter frukost! ska strax börja sminka mig :)
Idag har jag teknik prov ;/ skit kul. not. Men efter skolan , drar jag , emelie & camilla till vår marknaden i sunpan. Och just idag ska det börja regna , alla andra dagar har det vart hur varmt som helst!
Måste sminka mig nu , Ciao!


Gamla stan i tisdags

Over and Out

Why can't you see what i see?

Nu har jag precis kommit ut ur badet och håller på att städa rummet. Idag efter skolan drog jag , emelie & camilla till kista och jag köpte några grejer som är bra att ha! Emelie tog hål i öronen oxå! :) haha , jätte kul var det.
Men vad tycker ni läsare om den nya designen? kommentera!
                                 

Over and Out      

Don't walk away like you always do.. this time!

Nu har jag gjort klart en massa grejer vilket är suuuper skönt!
Nu vill jag bara skrika så högt jag kan , för om 3 VECKOR är det SOMMARLOV!
Så jättejätte skönt!
Nej , nu ska ni få några gamla sommarbilder!
Efter ska jag krypa ner i sängen och kolla supernatural!










Saknar det såå mycket.

Over and Out


Love , Sex & Magic

Nu sitter jag och lyssnar musik på hög volym och pluggar. Ni får några inlägg senare men nu mååååste jag verkligen plugga. Suck..


Over and Out

Heartbreak Hotel

Mitt internet var cp heeela dagen igår så jag kunde inte blogg eller nått. Men nu gör jag det ist, har pluggat pyttelite idag vilket suger. Jag måste verkligen plugga , har hur mycket som helst den här veckan.
Men hursomhelst , vad vill ni läsare att jag ska blogga om. Min blogg är ju hur tråkigt som helst. Kommentera mer oxå!


Over and Out

Dirty Dancing

Hej bloggen , har inte mått så bra på sistone så har inte bloggat.
Nu har jag iaf fixat jordgubbar med smält choklad och kollar på dirty dancing 2. Tycker den är ganska bra faktiskt , efter det tänkte jag att jag skulle kolla på Breakfast At Tiffany's men är inte säker. Skulle ut med alexander och några ikväll men pallar typ inte. Men snart är reklamen slut så måste tillbaks.


Over and Out

Mitt hjärta klarar inte mer.

Hej bloggen , urusel bloggare har jag varit. I know! Helgen har jag spenderat hos min papi, det var mysigt och det var skönt att bara ta det lugnt den här helgen. Igår köpte jag min avslutningsklänning m.m
Jätte fin , tycker jag! Ni kanske får se den senare , men eftersom min systemkamera är paj så får jag använda min gamla digitalkamera vilket är sämst. Nu ska jag plugga sönder NO & Svenska. Så pussen!


Over and Out

Who said i can't wear my converse with my dress?


Dead and Gone

Godmorgon bloggen! Nu sitter jag och äter , håller på att fixa mig.
Ska träffa emelie 10 i. 20 över har vi IA. Är skittrött. Vill sooova! Aja , nu ska jag fortsätta. puss




Over and Out

Mr. Brightside

Jealousy, turning saints into the sea
Swimming through sick lullabies
Choking on your alibis
But it's just the price I pay
Destiny is calling me
Open up my eager eyes
Cause I'm Mr Brightside


 Over and Out

But I fell in love on the seaside.



Kärlek just nu.

Over and Out


Pictures. Very old to.







Over and Out

Juste valborg!

Min gabbis , nikkis , idas & saras valborg var grymt tråkig. Vi åkte bara runt hela tiden och gjorde ingenting. Vi kollade inte ens på en brasa, men det var typ eldförbud i stockholm men skitsamma. Under kvällen ringer jag emelie & camilla och dom är skiiitpackade i sunpan så vi åkte dit och hjälpte dom , i så mycket som vi hoppats men vi hjälpte emelie hem och så. Så synd att hon blev busted men sånt är livet. Nu ska jag fortsätta kolla på OTH som jag laddat ner. Puss!

Over and Out

Grym sarginkastning & blodutgjutning

Igår hade vi ju innebandy cup. Gick inte såå jätte bra.. Andra matchen blev jag väldigt skadad. Jag sprang med full fart för att ta bollen , men tjejen som hade bollen drar fram benet så jag flyger in i sargen med huvet före. Så jag ligger kvar på marken och gråter och skriker för det gör så ont och alla mina lagkamrater bär mig från planen medan det andra laget tar bollen och gör mål. Och domar jäveln säger att det gills. Och hon som fällde mig fick ingen utvisning & vi fick inge frislag eller nått. Så typ alla i mitt lag börjar skrika på domaren men han säger att det inte gills eftersom jag ställde mig upp , men vilket jag inte blev.. + jag fick en huvudskada vilket borde fått utvisning. Men ikke! Så nu är mitt knä fucked up , blodutgjutning i låret , blåmärke i ansiktet , andra låret  & på armbågen. Jag är heeelt blåslagen på kroppen så det är ju skit kul . Går på fucking kryckor. Aja det är Life of Ryan marathon som jag ska fortsätta kolla på . Puss!
Over and Out

RSS 2.0