SUNSHINE EVERYDAY!

Hej bloggen , sorry att jag inte har bloggat nått men jag har varken hunnit eller orkar. Anna har sovit här 2 nätter och vi har solat en massa och rökt vatten pipa m.m.
om 6 dagar drar jag till sportscamp oxå! Galet spännande , jag kommer försöka blogga därifrån från activity town men vi får se. Jag kommer iaf träffa en massa vänner , men nu ska jag hoppa in i en dusch!
See ya later alligator!


En favorit just nu. Kings Of Leon - Sex On Fire

Over and Out

Michael Joseph Jackson, King Of Pop

Igår var det jätte mysigt , vi var runt 20 stycken typ i duvmossen och lyssnade musik och grillade.
Jätte trevligt , kom hem runt halv 2. När jag satt i hallonbergen påväg hem ringer mamma och ba Michael Jackson har dött. Hjärtstillestånd. Galet , inget jag kunde tro. Och jag tycker så synd om min storasyster Jessica för han är hennes största idol, hon skulle åka till london i sommar och kolla på hans sista konsert, hon grät så mycket! Och jag vill hälsa gabbi och hennes familj att jag är så ledsen för deras skull , för gabbis lilla ängel blondie gick bort i förrigår.
Rest In Peace Michael Joseph Jackson, The King Of Pop. 1953/2009
Rest In Peace Blondie.  2003/2009
We love you!


Michel Jackson

Älskade Blondie

Over and Out

Nord Electro

Hej bloggen! Igår vaknade jag upp hos Corney och så drog jag,bianca och emelie till kista och fikade högst upp i Kista Science torn. Jätte mysigt! Efter drog vi hem till bianca och badade , jätte mysigt! Sernare på kvällen drog vi ut och gick runt i sumpan , stötte på grossi,rasmus,luka & niclas. Ganska komiskt. Ikväll blir det grillfest i duvmossen med en massa trevliga människor, alla ska typ träffas kvart över 7 utanför pris extra. Skulle egentligen fixa mig hemma hos bianca men vene om jag pallar , tror jag fixar mig här istället. Känns mycket lättare. Ikväll har jag ingen aning om jag ska sova nånstans eller hemma. Aja vi får se! Nu kan ni får lite bilder från igår!





Over and Out


Fish N Chips?

Jag är skit hungrig så jag tänkte göra fish n chips , ligger nu och kollar på 2½ men :)
Jag tror inte jag ska nånstans ikväll , är inte säker men vem vet. Jag är iallafall grymt trött.
Jag har verkligen inte solat nånting under sommarlovet eller nått, jag är grymt blek!
Så fult för alla andra är jätte bruna. Nu ska jag iaf laga mat.
Ciao!

Saknar mitt långa hår! Bild från sportscamp förra året.

Over and Out

Stadium Sports Camp!

SPORTSCAMP OM 12 DAGAR , GAAALET!





Over and Out

Cause if one day you wake up and find out that you are missing me.

Hej bloggen!
Är ganska utmattad. Somnade 9 typ. Vi va verkligen uppe hela natten , jag och Cat somnade 9 när dom andra redan hade somnat 5. Vi gick upp runt 3-4. Haha , grymt dåliga sov vanor! Jag undrar när mina bikinis kommer för jag beställde 2 st faktiskt.  Jag tycker jag är jätte dålig med nya bilder , och det är för min systemkamera är trasig ju :(  Och min digital kamera suger så hårt! Aja nu ska jag ska planera lite.


Over and Out


04.05

Nu sitter jag , Bella, Cat & Anna och snackar och har tända ljus och har det skit mysigt! Vi tänkte va vakna hela natten! Nu ska jag vara social , Ciao!

Over and Out

Privileged

Jag tänkte färga mitt hår och sen ringa bianca :) Vet fortfarande inte om hon har kommit hem från båten,
Men jag får testa , imorgon måste jag åka och växla pengar oxå. Nu ska jag färga håret!
Ciao.

Over and Out

Nu får ni några bilder på mig! ps. både gamla & nya








Det blev mer gamla bilder än nya men det får duga.

Over and Out

Vilken ?



VS.


    Over and Out

do crazy reached!

Hej bloggen , förlåt för att jag inte bloggat nått idag men jag har abar legat i min säng och kollat film . Tror jag bröjar blir sjuk som är ett stort minus. Jag tänkte kolla ifall jag ska beställa hem lite kläder och så. Och imorgon så kommer bianca hem! Äntligen , har saknat henne :( Nu ska jag internetshoppa, ciao!

haha en väldigt gammal bild på mig,alice,anna & linnea.

Over and Out

How a met your mother

Nu har jag vart ute med Anna och Bella. Ganska trevligt faktiskt :)
Vi pratade en massa och så. Va och köpte godis faktiskt och ringde bianca och emelie och hälsade dom glad sommar och det :) Dom både är borta under midsommar och kommer hem på söndag och tisdag. Vill också hälsa Camilla gladsommar! Snart kommer mamma hem och då ska vi äta och sedan sätta på nån film :)
Nus ka jag kolla på how a met your mother tills mamma kommer!
Ciao!

Over and Out

Midsommar!

Glad midsommar till er allihopa! :)
Idag ska jag va med min kära mami och hitta på en massa saker , skulle igentligen på fest hos alice ikväll men icke det.
Alla mina vänner är typ på landet eller ute med båten , och pappa är i göteborg och kollar AC/DC konsert så inget firande med han :) Men det kommer blir kul med mamma :) Nu ska jag börja fixa Annas design :)
Vad ska alla mina läsare göra idag då? :) Fira med familjen eller vad?

Haha , kolla vad glada alla är!

Over and Out

Moas header

Har ävens gjort moas header vilket jag gjorde på typ några minuter , men hon tyckte om den så den får duga :)
http://tttokig.blogg.se

Om nån vill ha sin header fixad så är det bara att skicka bilder och hur ni vill ha det på min msn.
[email protected]
Over and Out

Bästaväns header

Nu har jag gjort camillas header och bakrund!
Kolla in den!
http://Fruxy.blogg.se

Over and Out

Tänk alla gånger

Nu sitter jag och tuggar på en kexchoklad som mamma köpte till mig och skriver av mig lite!
Vill ut! Träffa männsikor , har grymt tråkigt!
aja nu ska jag tillbaka till det tråkiga och lyssna musik. Ciao!


Over and Out

Flightless bird & American mouth



Over and Out

Utlottning av bloggdesign?

Jag tänkte göra en utlottning av en bloggdesign. Är det nån som tycker det är en bra idé? :)

Over and Out

How many ways to say I love you? How many ways to say that I am not scared?

Sitter nu här och mamma håller på att tjata om att jag borde konfimera mig? Hon tycker att det skulle vara en bra upplevelse m.m. Jaja , är skit trött och måste verkligen växla pengar men orkar inte. Tänkte baka äppelkaka strax!
Är skit seg men nu ska jag baka! Ciao


HAHAHA , KOLLA VAD JAG HITTADE PÅ ANNA& ALICE!

Over and Out

Royal mouth

nu sitter jag och tuggar på ett äpple och har precis kollat klart på Mirrors. Inge ovanligt med den filmen faktskt, lite skrik hit lite skrik dit. Snart ska jag mysa ner i sängen och sätta på nån film. Skriver imorgon bitti

jätte dålig bild tagen av mig
Over and Out

Let the beat rock

Nu blir det en joggingtur för mig del!

Förlåt för den sämsta kvaliten på min webcam -.-

Over and Out

Carin

http://mancini.blogg.se
Jag saknar dig , vi ses på sportscamp!

I'm so 3008 , you are so 2000 and late

Igår var det en ganska lyckad dag. Jag,nikki,gabbi & bianca bada i biancas pool och solade efter vi hade fixat oss drog alla till nikki där vi gjorde inget? aja , sen drog vi till sumpan och träffade min bror m.m efter det drog jag och bianca hem för jag skulle byta kläder. Efter typ 1,5 drog vi till duvmossen där vi träffade en massa människor , vi spelade fotboll och det var mycket skratt och prat! då det var en lyckad kväll.





Over and Out

the sun is shining!

Hej bloggen , det är soooooooooooool idag! Imorse ringde bianca och väckte mig , hon kom till mig och vi va där nån timme. Efter jag hade fixat mig drog vi till henne och har nu solat och ätit en jätte god lunch på hennes altan med hennes mamma. Vi sitter nu och väntar på gabbi och nikki , ingen aning vad vi ska göra men aja. Nu gör jag en liten alice grej hära
Jag. Vill. Gå. På. Fest!.
Ska nu vara lite social mot bianca , så ciao!

Over and Out


damn, i like the way you move!

Det blev ännu en hemmakväll för min del , asså jag blir så deprimerad av det här vädret. Nikki ringde innan och tjatade på mig att gå ut med henne men pallade inte , så nu sitter jag och äter glass! Ska strax mysa ner mig i sängen och kolla Twilight för femhundraelfte gången,hehe. ciao!



Over and Out

sleepy time

JAG SKA SOOOOOOVA!


Over and Out

Make me throw my hands up in the ayer!

Hej bloggen! Igår efter jag och B hade vart och fikat drog vi hem till mig och fixade oss. Efter drog vi upp till mina systrar ikväll igen och ingen var där! Jag,Nikki,Gabbi & Bianca var fdär och tag och hade det kul! Efter ett tag runt 1 drog vi och träffade några kompisar , runt 2 eller halv 3 kom jag och bianca hem igen och kollade på Pirates Of The Caribbien? (stavning) aja , vi somnade runt 4-5 nångång och vi vaknade upp för 2 timmar sen kanske. Hon drog nyss , hon skulle träffa den hemlige M. Nu ska jag hoppa in i duschen och senare blir det utgång igen!


Over and Out


BIIILDBOOOMB!
















You


Have I found you
Flightless bird, jealous, weeping or lost you, american mouth
Big pill looming

Over and Out

Grand Garbo and B's place

Hej bloggen! nu sitter jag vid datorn för bianca hoppade precis in i duschen. Sov hos henne inatt , igår var vi och åt middag på parma efter en timma eller två råkade vi träffa pontus, alib och några. Efter ett tag ville vi kolla in läget på grabo så dit åkte vi, där var vi och dansade till 1. Det var faktiskt helt okej , det var många vänner där vilket gjorde det ett stort +. Ni kommer få en massa bilder från bröllopet, festen hos anna ,avslutningen , studenten & garbo om nån dag eller två. Men nu ska jag kolla Twilight för 5 gången på 2 dar. Haha!

HAHAHAHA!

Over and Out


SKOOOLAVSLUTNING!

Heeej bloggen! Idag är jag lycklig! För idag har det vart skolavslutning och efter det drog jag till bianca och kom precis hem , lyssnar på hög dunkmusik med min syster Jessica. Ikväll blir det Garbo då, ska snart dra till bianca och fixa mig lite,
juste när jag kom hem visade mig min syrra att hon har skrivit ett inlägg om mig i hennes blogg, nu ska hon bli länkad! http://missgeary.blogg.se
men nu ska jag hämta lite kläder sen drar jag! Ciao.

från idag..
Over and Out

Student fest

Hej bloggen! idag vid kl 1 skulle jag på min kompis utspring men jag somnade och hade ont i huvet och det regnade så vi stannde hemma men vi ska på hennes mottagning som börjar om 1 timme , jag stressar typ sönder och för jag har slingfärg i håret, jag hann inte åka till salongen igår och fixa så jag fixar nu.. men nu måste jag faktiskt tvätta ut allt och efter mottagningen tror jag att jag sover hos emelie! + imorgon får ni bild på hur jag såg ut!
Och jag hoppas på allt att det inte regnar!

Från i lördags när det va fest hos AQ.

Over and Out

Use somebody!

Guuuuud , vad soft helg! I fredags var det party at gabbi's. I går var det bröllop+ fest på klubben. Efter ett tag på klubben ville jag dra på nån annan fest så jag och frida skulle till villafest i brommaplan, men ändrade planer! Jag drog till anna q place och va på fest där med först båda annorna , alice & linnea. Efter en stund drog anna j och då stack alice och träffade Bella, Simon, Magnus & Kusko. Alla sov hos anna och det var party heeela natten. Haha , kollade på skräckfilm och Sex and the city the movie.. hehe.. kul var det iallafall! Juste jag blev petad i ögonen , hoppad på , strypen av alice! , örfilad, haha alice är VÅLDSAM när hon är full. Men nu ska jag faktiskt fixa mig och senare får ni bilder från bröllopet och från annas place. Puss!

Over and Out

I do..

Nu har jag suuuper stressigt , jag ska va klar om en timme sen drar vi på bröllop :)
Fridas pappa :) måste dra!

Jag och frida förra sommaren

Over and Out

I must say that i worry for you.

Dagen börjades med ett möte om skolbalen. ( Vilket jag ska servera på ) efter en massa håltimmor och svenska drog vi till idrotten där det var klädsim! Jobbigt , men kul. Nu håller jag på att leta bikinisar på internet.
Ska oxå till gabbi lite senare. Eller snart


Over and Out

Standin' by a broken tree

Heej bloggen , I'm back from school. Jag fick MVG på hemkunskapen i slutbetyg! Så jävla glad.
Ska snart dra till sollentuna och hämta upp mina nya converse.
I AM HAPPY!
Jag och emelie har pratar ut en stor missförståndelse oxå. Hoppas det inte kommer imellan oss!


Gammal bild.

Over and Out

So now you're falling in love. Come on! Shake , shake , shake it!

Shuuuuue bloggen! Hehe.. Idag börjar jag 5 över 2 , skit soft. Har verkligen chillat!
Tagit en miljon bilder med min web. Haha! Halv 2 ska jag möta Sunshine och Nadia! :)
Ska försöka få min ipod att funka nu oxå.
Skriver efter skolan!


Over and Out

She said, "Walk on, lover, yeah, to the bitter shade, I will wrap you in my arms, and you'll know you've been saved."

Hej bloggen.
Jag har kollat en massa OTH avsnitt och nu lyssnar jag på en massa låtar som ger gamla minnen.
Ska gå och lägga mig strax och kolla Scrubs.
God natt för ikväll gott folk.

Jag är inget utan er.

Over and Out

And you don't want to think no more , i found you past out on the bedroom floor.

Idag har det var en ganska chill dag , fick oxå reda på att jag börjar 5 över 2 imorgon och har bara 2 lektioner vilket är suuuper! Idag efter skolan drog jag och bianca hem till henne och drack latte och åt kladdkakemuffins.
Jätte mysigt!
Som några kanske vet så tycker jag att min blogg är supersuper tråkig. Och jag kommer lägga ner bloggandet ifall ni inte börjar kommentera eller skriver vad ni vill att jag ska blogga om.


Jag saknar mitt håt :'(

Over and Out

Let me sign,

Mest lyssnade låtarna i min ipod just nu!
Dom här 5 låtarna är mitt liv




Over and Out

Bakar med Bianca

Nu bakar jag och bianca! Kladdkake muffins faktiskt! jääätte gott men vi skulle göra glasyr oxå men bianca verkar har ig i hemkunskap! För glasyren ser ut som köttfärs med olja? hehe.. efter det klockan 6 ska vi dra till MUF möte. Och nu är det sååå skönt för jag har NOLL läxor , fatta nada , cero , 0 LÄXOR ELLER PROV!  Jag är lycklig just nu! Men nu ska vi fortsätta. Ciao!

Haha , stoooor driv bild från förut!
Over and Out

I can't stop crying.

Standin' by a broken tree
Her hands are all twisted,
She's pointin' at me,
I was damned by light comin' out of her eyes,
She spoke with a voice that disrupted the sky,
She said, "Walk on, lover, yeah, to the bitter shade, I will wrap you in my arms, and you'll know you've been saved."
Let me sign.
Let me sign.


Over and Out

New Moon

Nu har den nya trailern av den nya twilight filmen kommit! Ååh , kan inte vänta tills premiär!




Over and Out

RSS 2.0