Båtresa & Finland

Igår kom jag och bainca hem från båten , vi hade skit kul och såklart den dagen vi ska åka hem kommer det sol! Och jag brände mig som fan! Igår var vi hos johnnie oxå, fick skjuts oxå. jätte snällt! Jag, Bianca & mamma var helt galna oxå! Stod och dansade en massa! Jätte kul , sen kom alex och vi gick ner och handlade glass kl 11 typ. haha! Sen slutade det med att alla sov här! Nu måste jag stressa sönder för att packa klart och sen klockan 3 kommer sanna och hämtar upp mig. sen drar jag till finland! Kommer hem 11 augusti :( skulle ju igentligen åkt på kryssning med emelie men nej blev inte så.
Jag kommer nog att svara på alla era frågor i finland istället så ni har tid på er att fråga en massa! Jag har en massa läsare men ingen kommenterar , kom igen nu! Men nu får ni smsa en massa och sakna mig mest för jag kommer sakna en massa människor! Ciao / Reinikainen.blogg.se




Nu fick ni 3 jääätte snygga bilder på mig. haha nej skojja!
men det får duga sålänge

Over and Out

Let's Get Crazy!

Nu sitter jag och bianca helt flummiga i ett tält på en öde ö med bra musik och har det grymt kul!
nu ska vi lyssna på mer musik och ha ännu mer kul! så ciao!

Over and Out

Questions

p.s ska försöka svara på alla frågor på båten!

Boatlife

Nu håller jag och bianca på att fixa det sista innan vi åker ut med båten idag! Vi ska va ute från idag tills på lördag, vi kommer tälta på en öde ö! Haha vi ska döpa den till Jamie & Bianca Island, hehe. Snart ska vi äta lunch oxå. Igår va jag och bianca ute med J&A. Hahah , juste . jag åkte på j's moppe och så skulle han bromsa så tvärstannade han så jag flög fram på honom, bianca och a började as garva. det var skit kul! haha ville bara säga det. Igår hade vi hårinpackning och kollade på SATC. Nej , nu ska jag & B äta lunch så får skrva mer sen! Puss!

Over and Out

I party like a rockstar!

Nu sitter jag hos frisören och väntar på att bianca och hennes mamma blir klara med håret :) Igår träffade jag bianca för en fika sen gick vi till åhlens och shoppade lite , jag fixade mina naglar som blev jätte fina oxå. Det blev så att jag sov hos bianca och vi hyrde film vilket var legaolly blonds 3 vilket inte va så bra som jag trodde den skulle va. Imorgon åker bianca ut med båten igen och på måndag åker hon till yxland så jag kommer inte kunna träffa henne innan jag åker till finland på söndag. Och emelie ska kanske flytta vilket jag är ledsen för men glad för hennes skull, jag kommer väll upptadera ganska mycket nu när jag bara sitter här och väntar! Men nu måste jag oxå bara påpeka ,  alla mina läsare suger på att kommentera! seriöst? är det nått ni verkligen vill veta om mig så skriv en fråga i inlägget under! va inte rädda!


2 jätte snygga bilder på oss som togs för typ 15 min sen.

Over and Out

Frågestund!

Jag tänkte ha en frågestund.
Ni får fråga vad ni vill! Men jag svarar inte på för privata frågor.
Fråga hur mycket ni vill, våga fråga vad ni vill!



Over and Out

Don't Leave me.


Jag saknar dig. Vi ses den 19 augusti.
Love u
Over and Out


HONEY , I'M HOOOOME!

´Nu är jag äntligen tillbaka bloggen , och jag är mycket brunare och är mycket hesare och har en massa nya underbara vänner som jag saknar otroligt mycket!
Men det har vart galet roligt att träffa alla gamla vänner som t.ex Olle,viktor,ada,alex,carin,moa,sandra,jimmy,david,anton,alex,sofie och en massa andra vänner! Nu känns det jobbigt & tråkigt att åka ifrån alla dom underbara vännerna och att det var mitt sista år suger ännu mer. Men man får vara glad för alla minnen. Men det jag kommer sakna mest är nog själva stället med alla underbara vänner och ledare & tänka på hur kul man har haft. Nej nu ska jag inte sitta och skriva så här, nu ska ni få några bilder istället!
















Over and Out

Expedition Sports camp!

HEEEEJ BLOGGEN! Hur har ni haft det typ 4 dagar utan jamies bloggande? Jag har iaf haft det bra , kanske inte med vädret men kul har det vart. Idag var det Expedition sportscamp vilket var grymt kul. Sitter nu i Activity Town och bloggar dåra. Snart ska jag och caisa möta upp Viktor, Alex & Olle m.m. Efter blir det typ bara chill eller nått. Men nu ska jag dra så jag får väll blogga imorgon eller nått. ciao!

Over and Out

STADIUM SPORTSCAMP TVÅTUSENNIO!

Om en timme hämtar pappa upp mig , sen blir det en lång bil tur i caben men grymt bra cd-skivor jag har bränt. Har och träffat emelie så jag kunde säga hej då till dom, och kom precis ut ur duschen så det är stressigt. Måste fixa mig , men behöver nån nå mig veckan är mitt nummer ; 0738903225. Jag kommer försöka blogga där men vi får se, CIIIIAO!

Jag saknar mitt hår! ( 4 år gammal bild )

Over and Out


SPORTSCAMP OM 1 DAG!

Ja, imorgon drar jag till norrköping. Idag har jag en massa att göra t.ex. bränna skivor, tvätta, packa, städa rummet, fixa tennisväskan m.m så jag tror inte jag kommer kunna blogga mer idag. Men jag kommer försäka blogga så mycket jag kan därifrån. okej ? Nu kommer jag sakna alla min fina vänner och underbara stockholm, men jag får ta och hålla ut. Är det nån som behöver nå mig är numret ;0738903225. Ha det bra! Ciao

Over and Out

Cab & shopping

Ja, nu har jag gjort en massa idag. Pappa hämtade upp mig runt 11 sen dess har jag åkt runt i caben och shoppat en massa saker! En massa underkläder,tröjor,kjolar,bodys, skor m.m. Pappa prov körde oxå en nu bil, en SUV.
Har bastat oxå vilket var aaaas skönt. Nu ligger jag och kollar på Jimmy Kimmel Show och äter glass :) Nu ska jag tillbaka till tv , ciao!

Ovér and Out

I'm still alive , but i'm barely breathing.

Alldeles strax kommer pappa och hämtar upp mig , vi ska fixa en massa saker till sportscamp på söndag! :)
Jag vaknde runt 10 och har typ fixat mig , jag har grymt tråkigt och vädret ser inte så super bar ut, ;/
Nu ringde papi.
Ciao!
Dagens låt : The Script - Breakeven



Over and Out

So true , everything is falling to pieces.

I'm still alive but I'm barely breathing,
Just prayed to a god that I don't believe in,
  BecauseI got time while she got freedom,
  Because when a heart breaks no it don't break even,
What am I supposed to do when the best part of me was always you,
What am I supposed to say when I'm all choked up and you're ok,
I'm falling to pieces
I'm falling to pieces


Over and Out

RSS 2.0