2 cool 4 school ;)

Strax - Skola & sedan träning.

My loverboy!

Det är bara du som fattar!


Jag saknar & älskar dig. Kom hem nu!

Over and Out

Grey






Water




Happy Birthday!


Grattis vännen , nu är även du 15 år.
Hoppas du får en bra födelsedag poppy!
Love yah! Happy Birthday!

Over and Out

Grattis!

Grattis till dig gumman! Idag fyller du hela 15 år! Hoppas du får en fantastisk födelsedag.
Grattis Anna Quant!

 
Love u!
Over and Out

I'm sorry

Förlåt mamma , för allt. Verkligen, jag vet inte vad som har hänt på sistone men inget går bra längre. Det är egentligen dig jag vill säga allt till. Det finns ingen annan jag litar på mer men för nån anledning så kan jag inte berätta allt för dig. Förlåt för allt. Jag ska skärpa mig , jag lovar!



Over and Out

Falling down

I close my eyes
I put my back against the wall
Put my glasses on
And I don't see no one at all




Over and Out

Funhouse


This used to be a Funhouse
But now it's full of evil clowns
It's time to start the countdown
I'm gonna burn it down, down, down
I'm gonna burn it down

9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, fun

I'm crawling through the doggy door
My key don't fit my life no more
I'll change the drapes, I'll break the plates
I'll find a new place, burn this fucker down

KUNGEN ÄR 14 ÅR!

BARA FÖR ATT DET ÄR MIN DAG IDAG BLIR DET BILDBOMB FRÅN IGÅR KVÄLL EFTER 00.00 OCH IMORSE NÄR EMELIE OCH BIANCA KOM IN OCH SJÖNG!

happy or what?

Laddar inför kvällen!

Igår när precis efter tolvslaget!

 
Jag nyvaken , för en timme sen typ.

Snygging?
Over and Out

Mama i'm coming home!

Kom hem för en halvtimme sen typ. har var ute med emelie , gabbi , lovina , bianca , johnny & felix, rökt vatten pipa och har haft det jätte trevligt.Jätte länge sen jag träffade gabbi så det var trvligt. Haha , jag och emelie döpte en fet igelkott till marko (efter min pappa) efetrsom min pappa är tjock och det var igelkotten oxå och att han skullke åka iväg till finland och banta idag, som min pappa gjorde idag. Han åkte iväg på Biggest Loser i finland och han ska förlora en massa kilon och han kommer blir filmad varje dag och laget som vinner får 30.000 euro. Så det ska bli kul för alla men han är borta så jävla länge ju! Imorgon ska jag vara med Emelie. Vi ska träffas runt 1 nån gång. sen vet jag inte vad vi ska göra. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av True Blood sen ska jag gå och lägga mig. Skriver mer imrgon! Ciao!


Sista bilden av pappa innan han åkte idag.

Over and Out

SUNSHINE <3

Nu sitter jag hemma hos min sunshine som jag har saknat oändligt mycket! Vi har inte träffats på hela sommaren ,
Tidigare idag träffade jag bianca och emelie och vi var hemma hos emelie och kollade sex and the city och åt chokladmuffins som bianca satt på, haha! Sen drog vi hem till mig och var där en liten stund , sen tog vi vattenpipan och filtar och gick ut på gården och hade det mysigt och pratade en massa. Imorgon ska vi typ till UNG08 och bara kolla läget. Och senare på kvällen blir det middag & bio med pappa innan han åker bort i 3 månader, han är mitt allt. hur ska jag klara mig!? aja , jag har min mamma & mina vänner. Nu ska jag hoppa i säng med emelie och kolla SATC. Skriver mer imrgon! Ciao bella!

Over and Out

Suomi <3

Nu sitter jag i bilen hem med en massa kings of leon , peps persson, håkan hellström , michael jackson m.m på full volym påväg till båten. Kommer sakna allt och alla i finland. Dom feta middagarna med minst 40 pers och alla fester och alla bastudagar men bad och en massa pilkasting och en massa övergenerösa släktingar när dom har druckit. Jag kommer oxå sakna mina kusiner som är världens sötaste! Eller hur jag alltid får panik när jag badar i vår sjö för jag vågar inte stå på bottnen och hoppar upp på min lillasyster som råkar bli att jag dränker henne. haha!  Eller att hur jag kämpade för att vinna över släktens bastugalning , och jag vann! Eller att mummiie(farmor) kan bli sur på en för ingenting och börja svära på finska men det enda jag gör är att garva? Inget av det här finns i sverige. Vilket gör att jag blir lite smått deprimerad. Men nu kommer jag hem till min mamma , min hund , mina vänner , speciellt Bianca % Emelie, och min A. Det är det bästa.
Imorgon är jag hemma i sverige, och det ska bli väldigt skönt med sorligt.

Over and Out

Miss you guys!

Saknar Bianca och Emelie & A så mycket så det finns inte!

Over and Out

Reinikainen,Rouhonen,Skalman,Vänni,Tolvanen, m.m

Jag vet nu vad det var jag saknade så jävla mycket! Min släkt! Det finns inget bättre än att sitta med hela finska släkten och bara prata , även ifall jag nu bara förstår typ hälften av vad alla säger eller att man får typ klaustrofobi för att alla ska sitta i bastun samtidigt. Eller att man lyssnar på finsk musik som är dålig upp till 100 % men endå kan man alla låtar utantill för att så är det bara. Eller att typ hälften av alla i släkten blir för fulla för att veta vad dom gjorde för 2 minuter sen. Eller pilkastning och nattbadning eller bastutävlingar med släktens bastugalning eller att kusinerna vill rida rygg hela tiden och vara med en 24/7! Det är det här jag har saknat kom jag på! Visst kanske alla i stockholm har det kul för att dom går på en massa fester och det men nej , det här är fan det bästa! Det som hade vait ännu bättre är ifall min mamma och mina närmaste vänner skulle va här! Det hade vart det bästa. Nu ska jag tillbaka till mina galna släktingar!
CIAO!

RSS 2.0