rösta på mig, haha!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Thank you

hon som jag älskar väldigt mycket.
hon som jag inte klarar mig utan.
hon som man berättar allt för.
hon som man kan lita på.
hon som förstår en.
hon som man kan gråta hos.
hon som älskar en för den man är.
hon som man skrattar högst och mest med.
hon som man alltid, vad som än händer, kommer älska.
hon som jag menar varenda ord jag säger till.
hon som alltid menar väl.
hon som är som en syster.
hon som man kan säga ifrån till, utan att det blir bråk.
hon som är världens finaste människa.
hon heter Emelie Sandsten.

NEW STUFF

en sprillans ny blogg,
musikblogg. men jag kommer inte sluta här för det!
så läs båda!
thebestofsound.blogg.se

Little bit

I think, I think i'm a little bit in love with you.

Bring Det På

idag har min dag vart helt okej. började dagen med en låång dusch och sedan till frisören där jag både klippte och färgade mitt hår. klippningen blev helt okej, men färgen är typ vit. inte okej. efter det mötte jag gabbi snabbt. och sedan bar det av till linus, umgicks med han i ca. 2 timmar och sedan kom det trevligt folk. vi hade det roligt! drog sedan och självklart klant som jag är så halkar jag så mina tights är nu trasiga och jag blöder på knät. stackars mig! nej men nu ska jag lyssna på lite deppmode musik och äta mitt godis. ha en trevlig fortsättning på eran lördagskväll allihopa!

snälla kom nu

Jag längtar tills det är så vart att man kan sitta ute hela natten och var med fina vänner. När man kan gå ut med korta shorts och ett linne utan att frysa. När man kan åka till pampas och bada till det är natt. När man kan gå på festivaler och gå på så otroligt roliga fester. När man blir så underbart kär på sommaren. När det känns som om det här är det bästa i livet. När man sitter ute på en filt med många vänner och röker vattenpipa och dricker en cider. När man lever livet, då är det sommar.






INFERNO ONLINE

IO med emelie nu på håltimmarna, chill! och sedan bio med erika & emelie.Alice i Underlandet, 3D.
Naaajs!

Kings And Queens

Igår var jag på mitt livs konsert.
30 Seconds To Mars. Det var ett av dom mäktigaste ögonblicken i mitt liv.
Alla stod som om scenen var det som skulle rädda ens liv ifall världens skulle gå under just den stunden.
Jag stod längst fram. Eller två personer stod framför mig. Alla var dygnsura av all svett och alla händer var uppe i luften. Kameror blixtrade hela tiden. Alla skrek och hoppade. Magiskt. Underbart. En Riktig Konsert.
Jared Leto(sångaren) hade makten i sina händer. Sa han "everybody jumps now!" så hoppade alla utan att tveka eller att tänka på konsekvenserna. Alla hoppade , och hela publiken bakom mig rasade. Minst 10 personer tog tag i mig för att komma upp, och jag tog tag i dom framför för att inte ramla. När alla hade ställt sig upp igen så försvann all luft. Jag svimmade. Jag vaknar av att jag ligger backstage och det står 4 personer framför mitt ansikte och skriker " håll dig vaken!" jag försökte men det gick inte så bra. Men när jag vaknade upp så berättade dom att alla som var framför mig hade burit mig ovanför publiken och slängt mig till security gard. Dom sprang med mig backstage och försökte väcka mig. Jag vaknar och där ser jag mitt favoritband sjunga This Is War. Absolut ett minne jag aldrig kommer glömma. Det var mäktigt. Nästa gång jag ser dom är i sommar på Pier Pressure med mitt andra favorit band. HIM. Jag längtar.

Avslutningslåten, Kings And Queens , den var nog den mäktigaste låten igårkväll.

A Beautiful Lie


privatfest

just nu sitter jag hemma hos ogge och chillar gal1. börjat  bli skit trött! lyssnar musik &  snackar med adde på skype. mupp , jag vet. nej nu ska jag gå och lägga mig! ciao.

30 seconds to mars!

Ååh vad lycklig jag är nu!
Nästa vecka på onsdag blir det konsert!
30 Seconds To Mars!
lyckligast i världen. tack mamma!

 


RSS 2.0