in loving memories.

nu vet jag att du kommer få det bättre där uppe. med mormor. vi älskar dig & kommer sakna dig ofattbart.
just nu har jag inte mycket mer och säga än att jag älskar dig, jag kan inte få fram orden om hur jag känner mig nu när du är borta. jag hoppas att du ser det här, jag måste tro det för jag fick inte se dig en sista gång. när ambulansen tog iväg dig kunde jag inte vara kvar, jag kunde inte se min morfar åka iväg och dö. för jag visste att det skulle hända. men jag hoppades på att du skulle komma tillbaka. men nu har du det bättre där uppe och jag älskar dig.
Rest In Peace morfar. We love you.

Ängskolan.

Idag gick jag och underbart fina vänner ut grundskolan i Ängskolan. Alla tycker att jag borde vara glad, men det går inte när man älskar alla fina personer i den här skolan. Jag har nog aldrig känt mig så förstörd som idag. Jag tänker tillbaks på alla minnen, bra som dåliga. Alla gånger man har suttit i Caféterian och umgåtts med vänner. Eller alla gånger man har gått till hemköp för att köpa godis till IA;n eller alla gånger man har sprungit runt som idioter för att man har vattenkrig. Och alla gånger john har suttit och trummat på lektionerna eller trott att han kan rappa. Jag har aldrig skrattat så mycket som jag har i den här skolan. Och jag har aldrig gråtit såhär mycket på en skolavslutning för att jag nu har sommarlov och inte kommer att träffa mina klasskamrater. Jag tänker tillbaka på allt i ängskolan, alla skratt och allt gråt. Och jag kan inte sluta le för att det var dom gjorde mig lycklig.

Prom Night 2010























Jag hade det väldigt trevligt under balen som tur var, jag var inte alls peppad för bal men det fixade musiken på 1 sekund. Och allt slutade trevligt oxå. Och imorgon är det städningsdag i ängskolan. Det absolut sista dagen innan vi 9;or i ängskolan slutar och förmodligen aldrig ser varandra igen. Iallafall de flesta av oss. Jag kommer sakna alla.

PN

Ni får ett smakprov tills imorgon!


heeeader

vad tycker ni om nya headern? :)

Prom

Hur kan man vara så otaggad till sin egen bal? jag känner inte alls för att klä upp mig, bli sminkad, fixa håret hos frisören, äta middag med klassen och prata om hur mycket man kommer sakna varandra, dansa med alla 9;or i hela ängskolan för allra sista gången. hur kan man vara så otaggad?

Nej, nu får jag fan ta och tagga till. Den här kvällen ska bli LEGENDARY!

Thank you

jag vill inte lämna alla fina personer i ängskolan.

This Is War

Jag tror på ingenting
Inte slutet och inte början
Jag tror på ingenting
Inte jorden och inte stjärnorna
Jag tror på ingenting
Inte den dagen och inte de mörka
Jag tror på ingenting
Men misshandeln av våra hjärtan
Jag tror på ingenting
Ett hundra solar tills vi del
Jag tror på ingenting
Inte i satan, inte på Gud
Jag tror på ingenting
Inte i fred och inte krig
Jag tror på ingenting
Men sanningen om vilka vi är

Kampen sker
Kriget är vunnet
Lyft dina händer
Mot solen
Kriget är vunnet.

Du är ett glas hus och jag är en sten men det är du som försöker att se igenom mig

När jag tagit slut
När jag inte orkar mer
När rädslan tar vid
Rädslan förstår mig mer
Då kan jag inte se
Kan jag inte röra Dig
Har jag då hittat nån annan
Säg nu hur Du ser mig



Sidecut

Vad tycks?


RSS 2.0