Santa's Slay

Jag fick en massa fina saker idag. En massa kläder,fin halsduk,skor,icurl,en ny mobil,presentkort,smycken osv. Vädigt trevligt har det varit. Har eran julafton varit lika bra? :) Vad fick ni? Nu ska jag lägga mig i sängen dirkc julmust , äta lite hemlagad knäck , kolla på nån julfilm och sedan dö av att jag är så mätt från julmaten.

P.S nu är det BARA 365 dagar kvar tills nästa julafton ;)

God Jul Förfan!

Nu har vi tittat på den klassiska kalle anka som gick på 1an kl 15. Alltid sitter man och sjunger med på låtarna även ifall ma n känner sig hur töntig som helst så är det alltid roligt. Alldeles strax ska vi öppna julklapparna och sedan blir det julbord. Skriver lite av vad jag fick sen.
God Jul Önskar Reinikainen.blogg.se

The day before christmas.

Idag är det dagen innan julafton och allt har löst sig. Lättnad. Har köpt julklappar till alla i familjen, där rök alla mina pengar! Men iaf. Dom senaste dagarna och varit väldigt kul, umgåtts mycket med roliga personer. Nu ska jag och mamma göra knäck. Min blogg suger , men ni får kommentera oxå.

Inlägget som skulle kommit mycket tidigare!

Detta inlägg skulle kommit runt 9 men det blev inte så men så jag skriver det nu ist.
Grattis på söta malin! Hoppas du har haft en bra födelsedag. Har inga bilder just nu because i'm not home. Men det här får duga. Ciao! Ha en bra lördagsnatt/söndagsmorgon . hahah!

JULLOV FOR FUCK SAKE!

Idag blev det jullov. Väldigt lycklig blev jag. Har höjt mig i en massa ämnen. Bra Jamie! Direkt efter det drog jag och emelie hem till emelie & jag kan bara säga att det var fan det roligaste på länge men oxå lite överdrivet. Nu ska jag fixa mig och sedan bär det av till sundbyberg och efter det till solna för att träffa lite männsikor. Nu ska det firas för bra betyd & jullov förfan!

Jag bjuder på denna bild.
Jag & sötaste kusinen Juuso på landet i finland i somras.
Hemsk bild egentligen ifall man tänker efter på hur jag ser ut.

Julmust

Ska jag göra en ny design?

And I don't want the world to see me.

And I don't want the world to see me
Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am
And I can't fight the tears that are coming
Or the moment of truth in your lies
When everything seems like the movies
Yeah I bleed just to know I'm alive

6 dagar sen jag bloggade , men det skiter jag i.

Imorgon , ja imorgon blir det jullov. Imorgon blir det oxå fredag , i love! Men jag är sjuk. Allt suger lite xtra hårt då.
Mamma har gjort gröt, gud vad gott! Har städat mitt rum idag oxå, verkligen städat för att vara mig. Så nu sitter jag i rummet med några ljus & mysiga lampor tända, skissar lite & lyssnar på underbar musik. Imorgon är det jullov.
Älska.

Denna ljuskrona sitter i mitt fönster just nu.


11 december


It's not a silly little moment,
It's not the storm before the calm.
This is the deep and dying breath of
This love that we've been working on.

Can't seem to hold you like I want to
So I can feel you in my arms.
Nobody's gonna come and save you,
We pulled too many false alarms.

We're going down,
And you can see it too.
We're going down,
And you know that we're doomed.
My dear,
We're slow dancing in a burning room.

I was the one you always dreamed of,
You were the one I tried to draw.
How dare you say it's nothing to me?
Baby, you're the only light I ever saw.

I think I'm ready.

.

9 december = ..

.. Julmarknad! Chrille, Gudio & Albin ska sjunga och spela gitarr. Dom är väldigt duktiga. Direkt efter det åker jag till solna, igen! Har vart hemma ca nån timme eller så. Ska till julmarknaden i sumpan med emelie & där kommer vi träffa mysigt folk! Just nu går jag runt här hemma helt själv, dricker julmust ,har musik & testar alla mina vinerjackor. Jag har typ 5 st.. väldigt bra! Då kan jag variera ibland. Men nu ska jag fortsätta testa jackor. Ha en bra onsdag. Bara 2 dagar kvar till helg. Wiho!

8 DECEMBER

Idag har dagen vart ganska chill , inte så ansträngande med tagen hade kunnat vart bättre ifall det inte hade vart så mycket tjaffs med onödiga personer. Lucia hade vi oxå , vilket var lite sorligt eftersom det bara var ungefär 6 st 9:or i hela lucia tåget! Hade träning för ca 1 timme sen. Nu ska jag iväg till solna och träffa trevligt folk! Hejsansvejsan!

Kommer nog aldrig sluta älska detta band.


I adore you

And I can’t stand you
Must everything you do
Make me wanna smile?
Can I not like it for awhile?
but you won’t let me
You upset me boy
then you kiss my lips
All of a sudden I forget
that I was upset
Can’t remember what you did.
But I hate it

You know exactly what to do
So that I can’t stay mad at you
For too long, that’s wrong
You know exactly how to touch
So that I don’t wanna fuss and fight no more
So I despise that I adore you


Fortfarande 7 december

Idag har det gått väldigt bra, väldigt konstig för att det är måndag? Efter skolan hade jag träning , vilket var en av mina sista det här året. Kom hem för ungefär en halvtimme sen efter ha vart ute på promenad med emelie & sigge. Trevligt , men kallt som satan. Alldeles strax ska jag värma några lussebullar & göra varm oboy och sedan sätta mig ner och plugga. Efter det blir det en snabb dusch. Kommer nog bli en sen kväll men det pallar jag nog.
Hoppas alla har haft en bra måndag för det har jag haft!
Ciao

7 December

 

God morgon! har fixat mig lite , ska fortsätta med det sedan bär det av till skolan. Direkt efter det tennis och efter det middag,dusch & pluggpluggplugg! Kanske skriver runt 9-10 eller vi får se ifall jag skriver. Men nu måste jag fortsätta annars kommer jag försent! Ha en bra måndag, hoppas min går snabbt..


6 december

Kvällen började med att taxin kom och hämta oss. Drog till restaurangen och träffade på en massa, tog en drink och satte mig vid långbordet. Satt och snackade med brorsan i 1 tim typ! Hälsade på många personer. Tjatade dit pontus oxå. Efter 2-3 timmar drog jag och pontus till solna och träffade en massa männsikor. Kvällen var trevlig och jag & pontus drog lite senare tillbaka till retaurangen och stannade där tills det stängde. Tog taxi hem och pratade en massa med pappa, vi kom fram till ett väldigt sorligt beslut. Jag kommer inte spela tennis något mer under 9:ans årgång. Måste fokusera mer på skolan och det kan jag inte ifall jag spelar så mycket som jag gör. Detta blir alltså min sista vecka tennis från och med imorgon. Iaf efter ett tag gick jag och la mig i sängen & kollade på vänner och smsade med trevligt folk. Det var min lördag. Hur var eran?


Fireflies.

Nu blir det julbord med dom närmaste och lite av finska släkten. Runt 30 pers. Kom nyss ut ur duschen och taxin kommer och hämtar upp mig och jennifer kvart över 4 så måste skynda mig.
Strax bär det av till lorry's med en lokal full med en massa pratglada människor. Sover hos pappa oxå.
Hoppas ni får en bra lördag!

( internet knasar sig så det går inte att ladda upp bilder )

5 december

Vet inte varför jag gillar denna låt , men jag gör det.


3 December

 

Imorse vaknade jag upp runt 5 , alldeles för tidigt , jag vet! Och såg att det var snö ute , eller jag .. snarare frost! Men mådde verkligen jätte dåligt så jag gick och la mig igen. Har inte pluggat så mycket som jag borde. Och jag saknar emelie! Har inte träffat henne på flera veckor känns det som. Men nu måste jag plugga , för har ett fett SO prov imorgon. Inte kul! Och såg nyss att J.D i Scrubs kommer sluta. Jag dog lite halft. Nu ska jag plugga.

 


2 December


RSS 2.0